Käyttöehdot

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Joitakin tietoja kuitenkin tarvitsemme teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa. 

Toimitusaika

Kultalyhdyssä pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti 2 - 7 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä välittömästi mahdollisimman pian sähköpostitse. Tilaukset pyritään lähettämään täydellisinä. Ruuhka-aikaan esimerkiksi alennusmyyntien tai sesonkiaikojen aikana toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät.

Käsittely- ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut 6,90€. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Kultalyhty ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkasta aina vastaanottamasi tilaus. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, tee vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle ja olethan yhteydessä myös meihin puh. 040 822 5170 kultalyhtyverkkokauppa@gmail.com

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia. Vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan. Irroitettu tuote/hintalappu tarkoittaa käyttöönottoa. Mikäli tuote on likainen tai karvainen, emme palauta täyttä ostohintaa.

Palautuskustannuksista vastaa asiakas, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta. Maksun palautus tapahtuu aina samaa maksutapaa käyttäen, kuin ostaessa. 

Noutamaton paketti ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme toteutuneet postitus- ja käsittelykulut 15 eur

Palautukset ensisijaisesti postin pakettiautomaattiin tai matkahuollon pakettiautomaattiin osoitteeseen

Kultalyhty

Kyyninkatu 22

37100 NOKIA

Voit myös palauttaa tuotteen Kultalyhdyn myymälään.


Meille voi soittaa tai laittaa sähköpostia, jos jokiin asia tuotteissa mietityttää.

puh.  040 822 5170   kultalyhtyverkkokauppa@gmail.com


Verkkokaupan asiakaspalvelu arkisin klo 10 - 16