Käyttöehdot

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaa ehtoista. Joitakin tietoja kuitenkin tarvitsemme teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa. 

Toimitusaika

Kultalyhdyssä pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti 2 - 7 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä välittömästi mahdollisimman pian sähköpostitse. Tilaukset pyritään lähettämään täydellisinä. Ruuhka-aikaan esimerkiksi alennusmyyntien tai sesonkiaikojen aikana toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät.

Käsittely- ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut 6,90€. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Kultalyhty ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkasta aina vastaanottamasi tilaus välittömästi. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin puh. 040 822 5170 kultalyhtyverkkokauppa@gmail.com

Vaihto- ja palautusehdot

Toivomme että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. 

Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia. Vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan. Irroitettu tuote/hintalappu tarkoittaa käyttöönottoa. Mikäli tuote on likainen tai karvainen, emme palauta täyttä ostohintaa.

Palautuskustannuksista vastaa asiakas, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta. Maksun palautus tapahtuu aina samaa maksutapaa käyttäen, kuin ostaessa. 

Noutamaton paketti ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme toteutuneet postitus- ja käsittelykulut 15€. 

Voit myös palauttaa tuotteen meidän Kultalyhdyn myymälään. Ethän valitse toimituspaikaksi Postin toimipisteitä tai automaatteja.

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Muista ottaa palautuskuitti.

Kirjoita saamasi palautuskoodi pakettiin.

Palautukset osoitteeseen: 

ASIAKASPALAUTUS

Kultalyhty

Kiikostentie 243

38360, Sastamala


Meille voi soittaa tai laittaa sähköpostia, jos olet epävarma koostasi, tilaamastasi tuotteesta tai haluat muuten apua. Autamme mielellämme. 

puh.  040 822 5170   kultalyhtyverkkokauppa@gmail.com

Verkkokaupan asiakaspalvelu arkisin 

        klo 10.00-14.00