Toimitusehdot


Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Kultalyhty Y-tunnus 1845269-7 toimii verkossa sekä kivijalkamyymälässä Sastamalassa. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueella.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tilaaminen

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkosivuillamme. Valikoima verkossa voi olla pienempi kuin liikkeessä. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on loppunut , ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin tai puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot ovat näkyvillä verkkosivuillamme. Hinnat sisältävät arvolisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen , jossa näet: 

-viitenumeron

-pankkitilinumeromme

-laskun loppusumman

Maksutavat ja maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Maksuvälineenä käy verkkopankkitunnukset luottokunnan myöntämillä luottokorteilla, tai Visa Electronilla Klarna Checkout-maksupalvelun kautta.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Joitakin tietoja kuitenkin tarvitsemme teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa. 

Toimitusaika

Kultalyhdyssä pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti 2 - 7 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä välittömästi mahdollisimman pian sähköpostitse. Tilaukset pyritään lähettämään täydellisinä. Ruuhka-aikaan esimerkiksi alennusmyyntien tai sesonkiaikojen aikana toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät.

Käsittely- ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut 6,90€. Kultalyhty ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkasta aina vastaanottamasi tilaus välittömästi. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin puh. 040 822 5170 kultalyhtyverkkokauppa@gmail.com

Vaihto- ja palautusehdot

Toivomme että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. 

Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättömiä, ehjiä ja myyntikelpoisia. Vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan. Irroitettu tuote/hintalappu tarkoittaa käyttöönottoa. Mikäli tuote on likainen tai karvainen, emme palauta täyttä ostohintaa.

Palautuskustannuksista vastaa asiakas, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta. Maksun palautus tapahtuu aina samaa maksutapaa käyttäen, kuin ostaessa. 

Noutamaton paketti ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme toteutuneet postitus- ja käsittelykulut 15€. 

Voit myös palauttaa tuotteen meidän Kultalyhdyn myymälään. Ethän valitse toimituspaikaksi Postin toimipisteitä tai automaatteja. 

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Muista ottaa palautuskuitti.

Palautukset osoitteeseen: 

Kultalyhty

Kiikostentie 243

38360, Sastamala


Meille voi soittaa tai laittaa sähköpostia, jos olet epävarma koostasi, tilaamastasi tuotteesta tai haluat muuten apua. Autamme mielellämme. 


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kultalyhty käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kultalyhty sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.