Toimitusehdot


Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Kultalyhty (Y-tunnus 1845269-7) toimii verkossa sekä järjestää pop up myyntiä Pirkanmaan alueella. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueella. 
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tilaaminen

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkosivuillamme. Valikoima verkossa saattaa poiketa pop up myyntipaikoissa olevista tuotteista. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on loppunut , ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin tai puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot ovat näkyvillä verkkosivuillamme. Hinnat sisältävät arvolisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen , jossa näet: 

-laskun loppusumman

-tilinumeron

-viitenumeron

Maksutavat ja maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä Klarna Checkout-maksupalvelun kautta. 


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kultalyhty käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kultalyhty sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.